Toimihenkilöt Jäseneksi liittyminen Jäsenmaksut Seuran säännöt Opiskelija-apuraha Vuoksen Verkko -lehti
 
 

Pitäjäseura » Jäsenmaksut v. 2023

Jäsen- ja lehtimaksu v. 2024

Jäsenmaksulaskutus hoidetaan keskitetysti Karjalan Liiton toimesta. Liitto laskuttaa jäsenseurojen henkilöjäsenet ja tilittää seuroille niille kuuluvan osuuden.

Vuoksenranta-seuran vuosikokous päätti, että jäsenmaksu vuodelle 2024 on seuraava:
Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 35 euroa. Tämä sisältää Karjalan Liiton v. 2024 jäsenmaksun 20 euroa ja seuran jäsenosuuden 15 euroa.

Vapaaehtoinen lehtimaksu on edelleen 10 euroa. Lehtimaksu maksetaan erikseen suoraan seuran tilille (ei jäsenmaksulaskussa) ja laskutetaan vuoden ensimmäisen jäsenkirjeen mukana.

Ainaisjäsenmaksusta on jo aiemmin vuosikokouksen päätöksellä luovuttu ja toivotaan, että aiemmin ainaisjäsenmaksun maksaneet maksavat vuosijäsenmaksun.

Seura toivoo myös, että mahdollisimman monen jäsenen postin voisi toimittaa sähköisesti. Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi sihteerille tai puheenjohtajalle.

Jäsenmaksu laskutetaan alkuvuodesta 2024 Karjalan Kunnaat -lehden välissä. Laskusta näkyy selkeästi, mihin kaikkiin liiton yhteisöihin jäsen kuuluu, eikä enää tarvitse muistella, minkä kautta liiton osuuden maksaa. Liitto tilittää maaliskuussa seuroille kuuluvan osuuden.

Vuoksenranta-seuralla on lisäksi opiskelijajäseniä. Heidät on Vuoksen Säätiön stipendin saatuaan liitetty kahdeksi vuodeksi seuran jäseneksi ja vapautettu jäsenmaksusta. Opiskelijajäsenet eivät ole Karjalan Liiton jäseniä. Seura toivoo, että tämän jälkeen opiskelijajäsen liittyisi varsinaiseksi jäseneksi täyttämällä jäsentietolomakkeen.

Jäseneksi liittyminen: täytä jäsentietolomake

Jäsentietojen muutoksista pyydetään myös ilmoittamaan sihteerille jäsenlomakkeella.

© Vuoksenranta seura 2011-2024 Powered by NettiSite